PMMA vloer berging en balkon Utrecht

2022-07-06T09:55:04+00:00juli 6th, 2022|Tags: , , |

De vloeren van de berging en het balkon bij een appartementencomplex in Utrecht waren nodig aan renovatie toe. Met behulp van ons PMMA vloersysteem hebben wij beide vloeren razendsnel gerenoveerd. In slechts één dag tijd kunnen wij een PMMA vloer tot wel 300 m2 realiseren en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer al helemaal klaar voor gebruik.

Vloer berging aanbrengen

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren en als het nodig is ook te stralen. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan. Daarna kunnen we de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer dan nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Ook geschikt voor buiten

PMMA is niet alleen een ijzersterk vloersysteem voor binnenruimtes. Ook in buitensituaties zoals balkons of parkeerdekken is PMMA zeer geschikt. PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte waardoor de vloer ook bij regen en sneeuw niet glad wordt. Bovendien is PMMA waterdicht, bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en scheur-overbruggend.

Wij komen langs op locatie

Iedere vloer is anders en iedere ondervloer vraagt dan ook om een andere aanpak. Wij komen daarom graag bij u langs op locatie om de huidige situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook