PMMA antislip hellingbaan Elst

2022-12-08T15:31:46+00:00december 8th, 2022|Tags: , , , |

Voor een VVE in Elst hebben wij de hellingbaan naar de garage gerenoveerd. Er is gekozen voor ons PMMA vloersysteem. PMMA is een ijzersterke antislipvloer die ervoor zorgt dat de hellingbaan ook bij slecht en glad weer veilig te gebruiken blijft.

Hellingbaan renoveren

Het renoveren van onderstaande hellingbaan verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbereiden. Dit gebeurt door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een primer aan. De primer zorgt voor een sterke hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand in de door u gewenste klaar. Als laatste stap lakken wij de nieuwe vloer nog tweemaal af met een sterke, beschermende topcoating.

Antislip en ijzersterk

PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. Het is daardoor een zeer geschikt vloersysteem voor hellingbanen. Ook is PMMA waterafstotend, bestand tegen zeer schommelende temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Door haar ijzersterke karakter gaat deze vloer jarenlang mee en doordat PMMA ook een heel hygiënisch vloertype is, is de vloer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Locatiebezoek plannen?

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor een hellingbaan? Dan helpen wij u graag verder. Onze vloerenspecialist, Henry Goossens, komt graag bij u langs op locatie om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website. Benieuwd naar de prijs van deze sterke antislipvloer? Vraag dan hier gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook