Deze oude fabrieksvloer was toe aan een opknapbeurt. Ter voorbereiding van het aanbrengen van de industrievloer is de vloer volledig geschuurd, ontvet, gepolijst en schoongemaakt. Op de schone onderlaag is een primerlaag aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de andere vloerlagen. De vloer is afgewerkt met Eporol RV Coating. Hierdoor is de vloer bestand tegen intensieve mechanische- en chemische belasting.

Een Eporol coating wordt gemaakt op basis van epoxy, de coating is gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestaat uit een oplosmiddelvrije 2-componenten coating. De coating is vullend, naadloos en heeft een goede mechanische en uitstekende chemische bestandheid. Ideaal voor zwaarbelaste vloeren. Deze coating is aangebracht in 600 gram per vierkante meter(m2) en is afkomstig van Romar-Voss.

Kosten industrievloer

De kosten van een dergelijke vloerrenovatie zijn relatief laag en door goed overleg over de planning kan eventuele downtime tot een minimum worden beperkt. Is uw industrievloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

oude fabrieksvloer oude fabrieksvloer