Nieuwe vloer op traptreden en bordessen Krabbendijke

2022-06-22T08:19:22+00:00juni 22nd, 2022|Tags: , , , , |

In Krabbendijke hebben wij een aantal traptreden en bordessen gerenoveerd. De keuze bij deze galerijrenovatie is gevallen op ons ijzersterke PMMA vloersysteem. De kleur van de traptreden is Ral 7040. Voor de bordessen is mixkleur 869 gebruikt.

Vloer traptreden renoveren

Het maken van onderstaande PMMA galerijvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij eerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating. Bij onderstaande vloer hebben wij ook nog een dilatatie ingewerkt. De dilatatie vermindert eventuele werking in de vloer.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veel gekozen vloer voor galerijen, balkons, trappen en bordessen. Dit komt doordat dit vloersysteem van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zicht meedraagt:

  • PMMA is ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en antislip;
  • De applicatietijd is razendsnel. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Hierdoor is het ook een zeer geschikte horecavloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een sterk antislip vloersysteem voor uw galerij, traptreden of bordessen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook