Niet-vergelende PU-gietvloer realiseren in Venlo

2021-03-02T10:41:22+00:00maart 2nd, 2021|Tags: , , |

In een woning in Venlo hebben wij een niet-vergelende PU-gietvloer aangebracht. In zowel de badkamer als woonkamer en slaapkamer is deze vloer gerealiseerd. Door haar naadloze, elastische en scheur-overbruggende karakter is een PU-gietvloer zeer geschikt voor woningen, badkamers, kantoren en showrooms.

Niet-vergelende PU-gietvloer aanbrengen

Het realiseren van een niet-vergelende PU-gietvloer verloopt in een aantal stappen. Bij onderstaande vloer hebben wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit is gedaan door de vloer licht op te schuren. Daarna hebben wij een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. Vervolgens zijn we de nieuwe vloer gaan gieten. Als laatste stap is de gietvloer nog afgelakt met één laag transparante, matte PU-coating.

De voordelen van een gietvloer

Onze PU-gietvloeren hebben van nature een aantal zeer positieve eigenschappen:

  • De vloer is volledig naadloos, waardoor ze een strakke, moderne uitstraling heeft;
  • Een PU-gietvloer is elastisch en hierdoor zal ze niet scheuren. Door haar elastische karakter is dit vloertype ook geschikt voor ondergronden die minder stabiel zijn, zoals bijvoorbeeld een houten vloer;
  • PU-gietvloeren zijn waterdicht en laten daardoor geen vloeistoffen door. Hierdoor is het een zeer geschikte vloer voor in badkamers en doucheruimtes;
  • Ook zijn deze vloeren geschikt voor vloerverwarming;
  • PU heeft een licht geluiddempende werking.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in onze niet-vergelende PU-gietvloeren? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van onze vloeren? Vraag dan direct via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook