Strakke, naadloze PU gietvloer Baarlo

2022-10-26T09:16:35+00:00oktober 26th, 2022|Tags: , , , |

In Baarlo hebben wij een mooie PU gietvloer gemaakt. Dit is een strakke, naadloze vloer met een moderne uitstraling. Het hoofdbestanddeel bestaat uit polyurethaan, een kunststof polymeer. Het is een veelvoorkomend vloersysteem voor onder andere woningen, kantoren en showrooms.

De opbouw van een naadloze vloer

Het maken van een PU gietvloer verloopt altijd in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Aansluitend gaan wij de gietvloer gieten in de door u gewenste kleur. Een PU gietvloer wordt als laatste stap nog afgelakt met één laag matte PU coating.

Waarom kiezen voor een PU gietvloer?

Het grote voordeel van een PU gietvloer is dat dit een naadloos vloersysteem is. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens gaan ophopen en ook is de vloer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Een PU gietvloer heeft bovendien nog meer voordelige eigenschappen:

  • Een PU gietvloer is elastisch en zal daardoor niet gaan scheuren. Dit vloersysteem is over vrijwel iedere ondergrond aan te brengen, ook over bewegende vloeren zoals hout;
  • Polyurethaan vloeren zijn waterdicht en laten dus geen vloeistoffen door. Het is daardoor een zeer geschikt vloersysteem voor badkamers en doucheruimtes;
  • Het is mogelijk om een PU gietvloer over een vloerverwarming aan te brengen;
  • PU heeft een licht geluiddempende werking.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Bent u zelf ook op zoek naar een mooie, strakke, naadloze vloer? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Liever eerst wat meer informatie over onze verschillende vloersystemen? Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan onze showroom. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook