Moderne uitstraling creëren met een microcementvloer

2020-09-22T14:19:37+00:00september 22nd, 2020|Tags: , , , |

Onze microcementvloeren hebben een warme, industriële, moderne uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit vloertype de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. Bij een woning in Arnhem en een woning in Zeddam hebben we een microcementvloer gerealiseerd.

Microcement aanbrengen

Het aanbrengen van een microcementvloer verloopt in een aantal stappen. Het is belangrijk om al deze stappen te doorlopen voor het beste en mooiste eindresultaat. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Vervolgens brengen wij een primer en, indien nodig, een epoxy schraplaag aan. Hier overheen wordt dan het microcement gesmeerd. Doordat het aanbrengen van een microcementvloer echt handwerk is, is iedere vloer uniek. De nieuwe vloer lakken wij vervolgens ook nog af met een topcoating.

Moderne uitstraling creëren

In tegenstelling tot beton heeft microcement van zichzelf een warme, industriële, moderne uitstraling. Het is bovendien prachtig te combineren met andere materialen zoals hout en staal. Microcement is van nature volledig naadloos en schimmelvrij. Hierdoor is het een erg hygiënische vloer die weinig onderhoud nodig heeft.

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer informatie over een microcementvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Daarnaast beschikken wij over een prachtige showroom waar u al onze vloeren met eigen ogen kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak om voldoende tijd voor u vrij te maken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook