Bij een nieuwbouwwoning in De Wijk hebben wij op de begane grond en op de bovenverdieping een microcement vloer aangebracht. Voor een goede hechting is als eerste de zandcementdekvloer (veelal de basisvloer bij nieuwbouwwoningen) geschuurd en geprimerd. Daarnaar hebben we de vloer aangebracht. Ter bescherming is deze afgelakt met een matte PU.

Microcement vloer De Wijk   Microcement vloer De Wijk

Microcement vloer De Wijk   Microcement vloer De Wijk

Kleuren microcement vloer

Bij deze vloeren is er gekozen voor twee verschillende zwart-tinten. Vaak wordt er bij dit soort vloeren  gekozen voor een stoere betonlook. Maar het is  wellicht ook  goed om te weten dat een microcement vloer verkrijgbaar is in heel veel verschillende kleuren! Van rustige natuurtinten tot aan felle kleuren zoals lila of zelfs roze. Dus ook wanneer u van kleur houdt zijn er mogelijkheden genoeg.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie over alle mogelijkheden en kleuren van een microcement vloer kunt u contact opnemen met onze specialisten via tel. 026-3217336 of via ons contactformulier.
Ook is het altijd mogelijk om onze showroom in Duiven te bezoeken. Het is dan wel wenselijk om vooraf een afspraak te maken, zodat wij u optimaal kunnen informeren en adviseren.