Looppaden op hellingbaan Amsterdam

2022-01-13T15:45:35+00:00januari 13th, 2022|Tags: , , |

Looppaden moeten veilig, antislip en goed begaanbaar zijn. Met behulp van ons PMMA vloersysteem hebben wij in Amsterdam een looppad op een hellingbaan gemaakt. Doordat PMMA van nature al een hoog antislipgehalte heeft, is dit een perfect vloersysteem om op hellingbanen aan te brengen. Daarnaast is PMMA ijzersterk, elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen zware en intensieve belasting.

Antislip looppaden realiseren

Het maken van onderstaande looppaden verloopt via een vaste opbouw. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit wordt gedaan door middel van schuren. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan. Daarna kunnen we het PMMA gaan instrooien. Als laatste stap lakken we de nieuwe vloer nog af met een beschermende topcoating.

Klaar in één dag

Bent u op zoek naar een geschikt vloertype voor uw looppaden? Ons PMMA vloersysteem sluit perfect aan op uw wensen. PMMA is niet alleen antislip, maar ook nog eens super snel te realiseren. In slechts één dag tijd maken wij deze vloer en twee uur na applicatie is deze ook alweer beloopbaar. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook