Lijmresten verwijderen en epoxy vochtscherm plaatsen Heerhugowaard

In een Big Bazar winkel in Heerhugowaard wordt een nieuwe pvc vloer geplaatst. Voordat wij deze werkzaamheden kunnen uitvoeren, moeten wij eerst de vochtige ondervloer behandelen en lijmresten verwijderen.

Epoxy vochtscherm

De huidige ondervloer had veel last van optrekkend vocht. Om dit tegen te gaan hebben wij een epoxy vochtscherm over de vloer aangebracht. Ook zat de vloer vol met lijmresten. We hebben deze zogeheten teerlijm verwijderd met behulp van een schuurmachine met diamant pad. Aansluitend is de vloer voorzien van een epoxy schraplaag , zodat de nieuw te plaatsen pvc vloer goed zal aansluiten op de ondervloer.

Lijmresten verwijderen

Hardnekkige lijm kan gemakkelijk aan uw (betonnen) vloer blijven kleven. Door de juiste apparatuur te gebruiken, kunnen wij de resten op een efficiënte manier verwijderen zonder de ondervloer te beschadigen. Heeft u ook last van lijmresten op uw vloer, bijvoorbeeld na het trekken van vloerbedekking? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen naar 026-3217336 voor meer informatie.

Bekijk ook