Laatste fase grote vloerrenovatie Alphen aan den Rijn van start

Wij zijn begonnen aan de laatste fase van ons grote renovatieproject in Alphen aan den Rijn. In twee maanden tijd hebben wij met behulp van onze projectpartners 40.000 m2 vloer geschuurd, gerepareerd en opnieuw gecoat. Deze week is de laatste 5.000 m2 aan de beurt.

Watergedragen epoxy coatingvloer

Als afwerkvloer is de keus gevallen op een watergedragen epoxy coating van 250 gram per m2. Een coatingvloer is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Doordat er minder grondstoffen nodig zijn dan bij een gietvloer, is een coatingvloer prijstechnisch vaak erg aantrekkelijk. Bovendien is een coatingvloer vloeistofdicht en kan ze antislip worden afgewerkt.

Laatste fase vloer realiseren

Inmiddels zijn we in de laatste fase van deze grote vloerrenovatie aanbeland. Er moet nog ongeveer 5.000 m2 worden gecoat en dan kan de vloer worden opgeleverd. Het aanbrengen van zo’n vloercoating verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna gaan wij de vloer coaten met de watergedragen epoxy coating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfshal? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook