Koperen wanden met betonciré

2022-06-15T07:34:37+00:00juni 15th, 2022|Tags: , , , |

Naast behangen of schilderen zijn er nog tal van andere mogelijkheden om uw wanden af te werken. Eén van deze opties is het gebruik van betonciré. Betonciré bestaat uit een cementgebonden mortel en een resin (vloeibare kunsthars). Deze combinatie zorgt voor een sterk en flexibel product en is in vele kleuren leverbaar.

Wanden afwerken met koper

Metallic kleuren als goud, zilver en koper zijn haast niet meer weg te denken uit het huidige interieurbeeld. Bij een wellness hebben wij de wanden dan ook afgewerkt met koper betonciré. Het koper creëert een warme, industriële uitstraling en is perfect te combineren met andere materialen als hout en staal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een moderne afwerking voor uw wanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook