Keukenvloer hotel Tholen renoveren

2021-06-01T12:10:46+00:00juni 1st, 2021|Tags: , , , , |

Bij een hotel in het Zeeuwse Tholen hebben wij een keukenvloer gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. PMMA is naadloos en vloeistofdicht en voldoet bovendien aan de wettelijke HACCP-eisen. Hierdoor wordt deze vloer vaak toegepast in horecakeukens, restaurants en in de voedingsverwerkingsindustrie.

PMMA-vloer hotel Tholen aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens plaatsen wij de PMMA-vloer. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating. Ook is er in dit geval een holle plint geplaatst.

De voordelen van PMMA

PMMA wordt vaak toegepast in restaurants en horecakeukens. Dat is niet verwonderlijk want PMMA is van nature een ontzettend hygiënisch vloertype en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP-eisen. Ook is PMMA ijzersterk, antislip, vloeistofdicht en super snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij 400 m2 vloer aanbrengen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in uw hotel, restaurant of horecakeuken? Dan biedt ons PMMA-vloersysteem wellicht de juiste uitkomst. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te beoordelen en u te voorzien van uitgebreid advies op  maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook