Keukenvloer (horeca) Surinaams afhaalrestaurant Amsterdam

2020-07-16T11:20:50+00:00april 7th, 2020|Tags: , , , , |

Bij een Surinaams afhaalrestaurant in Amsterdam hebben wij een nieuwe keukenvloer gerealiseerd. Onze PMMA-vloersystemen van Diamond Flooring zijn zeer geschikt als keukenvloer voor de horeca.  Ze voldoen aan de hoogste eisen qua hygiëne en belastbaarheid en worden in slechts één dag gemaakt.

Voorbewerken van de ondervloer

Om een PMMA-vloer op de juiste wijze aan te brengen is het belangrijk om eerst de ondervloer goed voor te behandelen. Zo wordt de ondervloer allereerst uitvoerig geschuurd. Vervolgens brengen wij een laag primer aan. Soms wordt er ook nog een schraplaag aangebracht. Het wel of niet aanbrengen van de schraplaag is afhankelijk van de huidige staat van de ondervloer.

PMMA keukenvloer

Nadat de ondervloer is voorbewerkt, brengen wij het PMMA-vloersysteem aan. Deze keukenvloer bestaat uit een gietvloer van ongeveer 3 mm. De vloer wordt vervolgens afgelakt met een topcoating. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. Doordat de vloer volledig naadloos is, kan vuil en stof zich nergens tussen ophopen. Daarnaast is deze vloer bestand tegen zeer zware en intensieve belasting.

Keukenvloer realiseren in slechts één dag

Naast het hygiënische en sterke karakter heeft PMMA nog meer voordelen. Onze vloeren zijn scheur-overbruggend, duurzaam, elastisch en slijtvast. Daarnaast heeft PMMA van zichzelf een zeer hoog antislipgehalte. Ook is deze vloer vloeistofdicht. Maar het grootste voordeel van PMMA is toch wel dat wij deze vloer in slechts één dag voor u kunnen maken. Hierdoor komt uw productieproces zo kort mogelijk stil te liggen en twee uur na applicatie is uw nieuwe vloer al volledig beloopbaar.

Bel met één van onze specialisten

Bent u op zoek naar een sterke keukenvloer voor in uw horecagelegenheid die bestand is tegen zware belasting en snel is te realiseren? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met onze specialisten. Zij staan u graag te woord om alles over dit bijzondere, unieke vloersysteem te vertellen. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Bekijk ook