Epoxy coating vloer Nijmegen

Epoxy coating vloer Nijmegen

Electronicabedrijf krijgt nieuwe vloer

Voor een elektronicabedrijf in de regio Nijmegen heeft Best Vloerrenovatie onlangs een vloercoating op een industrievloer van ruim 300 vierkante meter gerealiseerd. Er is gekozen voor een watervaste vloercoating. De betonnen ondervloer is eerst geschuurd, stofvrij gemaakt en ontvet. Voor optimale hechting is de vloer voorzien van een primer.  Vervolgens is er een epoxy coating op de vloer aangebracht. De vloer nu volledig naadloos, ouderhoudsvrij watervast, krasvrij en bestand tegen zware belasting. Een oerdegelijke vloercoating die zonder moeite voldoet aan de hoogste eisen.

Een coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer alleen met een veel dunnere laagdikte. Dit zorgt ervoor dat het prijstechnisch erg aantrekkelijk kan zijn daar waar er minder eisen aan de vloer gesteld worden. Als basis voor een coatingvloer worden epoxy-of polyurethaan-harsen gebruikt. Net als bij de gietvloer zijn er diverse standaard kleuren leverbaar maar kunnen ook bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden.

Coatingvloeren zijn ook geschikt om in te strooien met vlokken in diverse kleuren. Een coatingvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Alleen dweilen is al voldoende is om deze vloer te reinigen. Coatingvloeren kunnen op bijna ieder ondervloer worden aangebracht. Zelfs houten en stalen vloeren vormen ook geen enkel probleem voor deze coatings. Door de dunne laagdikte van een coatingvloer is er geen verbetering of verslechtering van de geluids overdracht.

Is uw industrievloer ook aan vervanging toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Door ons brede gamma vloeroplossingen en jarenlange ervaring kunnen we voor elke branche een passende vloer realiseren.