Epoxy industrievloer Gelderland

Epoxy industrievloer Gelderland

Best Vloerrenovatie heeft een grote fabriek in Gelderland voorzien van een nieuwe coatingvloer met een totaaloppervlakte van ruim 500 vierkante meter (verdeeld over verschillende ruimtes). De nieuwe fabrieksvloer is in fases gelegd. Door de efficiënte aanpak en strakke planning was de impact op de productietijd minimaal.  Kortom, een geslaagde (en zeer betaalbare) vloerrenovatie.

Aanbrengen van de epoxy industrievloer

Ter voorbereiding van het aanbrengen van de industrievloer is de vloer volledig ontvet, gepolijst en schoongemaakt. Op de schone onderlaag is een primerlaag aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de andere vloerlagen. Door het aanbrengen van een epoxy schraaplaag is de vloer weer helemaal geëgaliseerd. De vloer is afgewerkt met EpoRol RV Coating, een duurzame rolcoating op basis van epoxy. Hierdoor is de vloer bestand tegen intensieve mechanische- en chemische belasting.

Kosten industrievloer

De kosten van een dergelijke vloerrenovatie zijn relatief laag en door goed overleg over de planning kan eventuele downtime tot een minimum worden beperkt. Is uw industrievloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.