Best Vloerrenovatie heeft bij een bouwbedrijf in Ede onlangs een nieuw industrievloer gerealiseerd. In dit geval is er gekozen voor het aanbrengen van een robuuste polyurethaan (PU) vloercoating.

Industrievloer Ede – Voorbereiding en coating

De oude vloercoating moest worden verwijderd, daarom is de vloer eerst helemaal schoon gestraald. Vervolgens is er een GW primer op de ondervloer aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de daarna aangebrachte schraaplaag. Door deze laag is de vloer weer helemaal egaal en vrij van oneffenheden. Deze laag hebben we eerst uit laten harden, waarna de PU vloercoating is aangebracht. Het eindresultaat is een oerdegelijke industrievloer die jarenlang (zonder enig noemenswaardig onderhoud) meegaat.

Industrievloer Ede

Industrievloer Ede

Offerte vloercoating

Coatingvloeren zijn snel en efficiënt te realiseren en hebben een aantrekkelijk kostenplaatje. Door de brede keuze in samenstelling, kleuren en afwerkingen is er voor elke bedrijfssituatie (fabriek, magazijn, garage enzovoorts) een passende vloercoating te vinden. Is uw vloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.