Kantinevloer met industriële look in Rotterdam

Een verhuurbedrijf in Rotterdam was op zoek naar een nieuwe, sterke en moderne vloer voor hun kantine. De keuze voor deze kantinevloer is gevallen op een epoxy gietvloer. De vloer is mat afgewerkt voor een warme, industriële look. Een gietvloer is prachtig te combineren met bijvoorbeeld houten en stalen meubels.

Uitstekende keuze kantinevloer

Een epoxy gietvloer wordt vaak toegepast in bedrijfshallen, magazijnen en garages. Het is een uitermate sterke vloer die hard en stootbestendig is. Daarnaast is een epoxy gietvloer ook een enorm hygiënische vloer. Doordat de vloer volledig naadloos is kan vuil en stof zich nergens ophopen. Het is dan ook een prima keuze als bijvoorbeeld kantinevloer.

Epoxy gietvloer stap voor stap

Om een epoxy gietvloer aan te brengen moet eerst de ondervloer worden voorbewerkt. Allereerst is de ondervloer geschuurd. Vervolgens wordt hier een primer over aangebracht. Daar overheen komt een epoxy schraplaag. En pas dan kan de epoxy gietvloer worden gegoten. Deze epoxy gietvloer in Rotterdam is mat afgewerkt door middel van een matte coating voor een mooie, industriële look.

kantinevloer

Epoxy gietvloer bekijken?

Nieuwsgierig geworden naar onze industriële vloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier kunt u allerlei soorten vloeren bekijken, zoals microcementvloeren, betonvloeren en epoxy gietvloeren. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Een afspraak kunt u telefonisch (026-3217336) of via de website maken. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook