Industriële epoxy coatingvloer – geschikt voor zware belasting

Wij hebben voor een bedrijf in Rotterdam een industrievloer van ruim 800 vierkante meter gerealiseerd. Vanwege intensief gebruik is er gekozen voor het aanbrengen van een industriële epoxy coatingvloer. Hierdoor krijgt de vloer dezelfde voordelen als een gietvloer. Zo is de coatingvloer volledig naadloos en watervast, waardoor schoonmaken en onderhouden zeer gemakkelijk gaan. Verder is de epoxy coatingvloer bestand tegen zware mechanische- en chemische belasting.

Een industriële epoxy coatingvloer aanbrengen

Als voorbereiding is de oude vloer volledig ontvet en geschuurd. Verder zijn alle kleine oneffenheden gerepareerd. Op de schone onderlaag is een GW-primer aangebracht. Deze zorgt voor een goede binding met de andere vloerlagen.

De vloer is afgewerkt met een epoxy coating van 400 gram per vierkante meter. Onze vloeren zijn beschikbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren. Deze keer is gekozen voor de kleur RAL 7045.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk

Een epoxy coatingvloer is een scherp geprijsd alternatief  en met goed overleg over de planning kan eventuele downtime tot een minimum worden beperkt. Is uw industrievloer ook aan renovatie toe? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook