Industriële coatingvloer: goedkoop en ijzersterk vloersysteem

Een muziekzaak in Nijmegen zocht een sterke, betaalbare nieuwe vloer voor hun bedrijf. De oplossing hiervoor was snel gevonden: een industriële coatingvloer.

Diamant schuren

Voor de coatingvloer aangebracht kon worden, is eerst de bestaande betonvloer uitvoerig geschuurd. De betonvloer zat ook vol oude verf- en lijmresten. Deze hebben we verwijderd door te schuren met een diamant pad. Na het schuren is de vloer geschrapt met een epoxy schraplaag van 500 gram. Daar overheen is een rolcoating aangebracht van 400 gram.

IJzersterke industriële coatingvloer

Het voordeel van een industriële coatingvloer is dat deze volledig naadloos is. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans om door de toplaag heen te dringen. Coatingvloeren zijn daarnaast ook onderhoudsvriendelijk, ijzersterk en relatief goedkoop. Indien nodig kunnen ze zelfs antislip en geluiddempend afgewerkt worden.

Vragen?

Als u ook op zoek bent naar een sterke industrievloer kunt u geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Voor vragen zijn wij bovendien telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3217336. Liever mailen? Dat kan via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook