Industriële coatingvloer metaalbewerkingsbedrijf Harderwijk

2020-12-16T10:52:26+00:00december 17th, 2020|Tags: , , |

Bij een metaalbewerkingsbedrijf in Harderwijk hebben wij een nieuwe industriële coatingvloer gerealiseerd, inclusief looppaden. Er is gekozen voor een full epoxy vloercoating. Dit vloertype wordt vaak toepast in bedrijfshallen en magazijnen en is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Industriële coatingvloer aanbrengen

Voordat we de vloercoating hebben aangebracht, is eerst de oude vloer gerepareerd met behulp van een epoxy schraplaag. De ondervloer is mechanisch voorbewerkt en ontvet met een alkalische reiniger. Daarna hebben we een GW primer gebruikt om voldoende hechting te creëren tussen de oude vloer en de nieuwe vloer. Vervolgens is de vloer afgelakt met één laag full epoxy coating in de kleur Ral 7035.

Voordelen van een coatingvloer

Onze industriële coatingvloer heeft een aantal voordelige eigenschappen:

  • De vloer is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer te reinigen;
  • Doordat een vloercoating uit een dunne laag bestaat, zijn er minder grondstoffen nodig. Dit zorgt voor een erg aantrekkelijke prijs;
  • Onze vloercoating kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan hout en staal maar ook aan beton en kunststof.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in onze industriële coatingvloer? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bekijk ook