Industriële betonlook in Beuningen

2021-12-08T10:05:24+00:00januari 8th, 2020|Tags: , , , |

Op zoek naar een vloer met een industriële betonlook voor een kwalitatief goede prijs? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij een beddenzaak in Beuningen hebben we een cementgebonden gietvloer gerealiseerd. Deze vloer is goed te combineren met andere materialen zoals hout, staal en beton.

Betonlook stap voor stap

Om deze betonlook te creëren is allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt door te schuren en te primeren. Vervolgens is de cementgebonden gietvloer gegoten in een traditionele kleur grijs. Voor de perfecte afwerking is er een CSL-coating aangebracht. Als laatste stap is de vloer nog afgelakt met een matte PU-coating.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Als extra beschermlaag is het nog mogelijk om deze vloer aansluitend in de was te zetten. Tevens wordt een cementgebonden gietvloer hierdoor ook onderhoudsvriendelijker. De betonlook zorgt voor een warme, industriële uitstraling die goed is te combineren met bijvoorbeeld houten meubels.

Betonlookvloer voor een aantrekkelijke prijs

Benieuwd geworden naar de prijs van deze mooie cementgebonden gietvloer met betonlook? Vraag dan gauw een vrijblijvende offerte aan. Ook is het mogelijk om deze vloer in onze showroom in Duiven te bekijken. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken, zodat onze specialisten ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Bekijk ook