Schuren en impregneren gevlinderde betonvloer Zoetermeer

In Zoetermeer hebben wij de afwerking van een gevlinderde betonvloer verzorgd. Dit hebben wij gedaan door middel van schuren en impregneren. De vloer is gelegen in een openbare ruimte en krijgt te maken met veel loopverkeer. Door beton te impregneren wordt het beter bestand tegen mechanische belasting.

Gevlinderde betonvloer afwerken

Het afwerken van een gevlinderde betonvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij het beton schuren. Onderstaande betonvloer is geschuurd tot korrel 400. Daarna brengen wij een betonversteviger aan, in de vorm van lithium silicaat. Als laatste stap gaan wij de betonvloer impregneren.

Betonvloer impregneren

Door beton te impregneren is het beter bestand tegen mechanische belasting. Ook wordt de vloer vloeistofdicht en krijgt het een betere weerstand tegen chemicaliën. Het doel van een impregneermiddel is om de poriën van het beton op te vullen. Het vloeroppervlak wordt dus volledig afgesloten.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

Heeft u interesse in het impregneren van een gevlinderde betonvloer? Dan helpen wij u graag verder. U bent op afspraak welkom in onze showroom in Duiven. Hier kunnen wij u verschillende vloersystemen laten zien en krijgt u altijd uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via de website gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook