IJzersterke vloer voor manege Heythuysen

2022-01-13T12:53:34+00:00januari 13th, 2022|Tags: , , |

Bij een manege in Heythuysen hebben wij een nieuwe vloer geplaatst. De keuze is gevallen op ons PMMA vloersysteem. Deze vloer is niet alleen ijzersterk maar ook nog eens antislip. Hierdoor creëert u een veilige omgeving voor mens en dier.

Vloer manege realiseren

Een PMMA vloersysteem wordt altijd in vaste stappen opgebouwd. Ook bij onderstaande manegevloer is dit het geval. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij het PMMA instrooien. De PMMA vloer wordt als laatste stap nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Positieve eigenschappen PMMA

PMMA is van nature ijzersterk. Dit vloertype is zelfs sterker dan beton. Het is daardoor een veel gekozen vloersysteem voor situaties  waarbij een vloer bestand moet zijn tegen zeer intensieve en zware belasting. Ook heeft PMMA een hoog antislipgehalte en is het scheur-overbruggend en elastisch. Hierdoor kan PMMA over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. En misschien wel het grootste voordeel: PMMA is ontzettend snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij een vloer tot ca. 300 m2 maken en twee uur na applicatie is deze nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor uw manege, bedrijfshal, magazijn of horecagelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en geven altijd uitgebreid advies op maat. Iedere situatie is anders en iedere ondergrond vraagt om een andere aanpak. Wij komen dan ook graag bij u langs op locatie om uw specifieke situatie te bekijken en bespreken. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook