IJssalon Leidschendam kiest voor sterke, hygiënische PMMA-vloer

Bij een ijssalon in Leidschendam hebben wij een nieuwe PMMA-vloer gerealiseerd. PMMA wordt veel geplaatst in horecagelegenheden omdat dit vloertype een aantal positieve eigenschappen heeft. Zo is PMMA een ontzettend sterk (sterker dan beton), hygiënisch en elastisch product. Het is bestand tegen chemicaliën, zuren en logen en tevens gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte, waardoor de kans op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Maar het grootste voordeel van PMMA is toch wel de applicatiesnelheid. In slechts één dag leggen wij een nieuwe vloer en twee uur na applicatie is deze alweer beloopbaar.

Vloer ijssalon realiseren

Het realiseren van de vloer in de ijssalon verloopt via een aantal vaste stappen. Het is belangrijk om eerst de ondervloer goed voor te bewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en indien nodig te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze hechtprimer creëert optimale hechting tussen de ondervloer en de nieuwe PMMA-vloer. Dan gieten we de PMMA-vloer in de door u gewenste kleur. De nieuwe vloer wordt afgelakt met een topcoating. Deze coating verstevigt de vloer en biedt een extra beschermlaag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw ijssalon of horecakeuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de hoge HACCP-normen en zijn hierdoor zeer geschikt als bedrijfsvloer. De prijs van deze vloer is sterk afhankelijk van het oppervlak en de staat van de ondervloer. Vraag daarom vandaag nog via onze website een vrijblijvende offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook