Sterke, hygiënische vloer dierenartspraktijk Nieuwerkerk ad IJssel

Bij een dierenartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben wij een nieuw PMMA-vloersysteem aangebracht. Onze vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) zijn zeer geschikt voor bedrijven waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. De PMMA-vloer voldoet aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie, is vloeistofdicht en HACCP gekeurd.

PMMA-vloer dierenartspraktijk aanbrengen

Het aanbrengen van dit hygiënische vloersysteem verloopt door middel van een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna kan de PMMA-vloer worden gestrooid. De nieuwe vloer wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veel gekozen vloersysteem voor bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Doordat de vloer volledig naadloos is, kunnen vocht en vuil zich niet gaan ophopen in de naden van de vloer. Tevens zorgt dit naadloze karakter ervoor dat de vloer gemakkelijk is te reinigen en te onderhouden. PMMA heeft ook nog andere voordelige eigenschappen. Zo is deze vloer van nature antislip, is ze ijzersterk en in slechts één dag te realiseren. Twee uur na applicatie is dit vloersysteem alweer beloopbaar.

Vraag een offerte aan voor de vloer in uw dierenartspraktijk

Is uw dierenartspraktijk toe aan een nieuwe, sterke, hygiënische vloer? Dan is een PMMA-vloersysteem een weloverwogen keuze. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook