Nieuwe hygiënische horecavloer Burger Bar Amsterdam

2022-08-03T09:37:05+00:00augustus 3rd, 2022|Tags: , , |

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt, verwerkt en behandelt de verplichting om dit op een veilige en hygiënische manier te doen volgens de HACCP richtlijnen. Ons PMMA vloersysteem voldoet aan deze eisen en is daardoor een veelvoorkomende horecavloer. In Amsterdam hebben wij onlangs weer een vloerrenovatie uitgevoerd.

Hygiënische horecavloer

Onze PMMA vloeren sluiten perfect aan op de hygiënische HACCP eisen. De basis van PMMA bestaat namelijk uit kunsthars. Kunsthars is naadloos, vloeistofdicht, vlak en slijtvast. Ook kunnen chemicaliën niet door de toplaag dringen. Daarnaast is de applicatietijd van ons PMMA vloersysteem razendsnel. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

PMMA vloer aanbrengen

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna gaan we het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer dan nog afgelakt met twee lagen beschermende topcoating.

Interesse?

Heeft u interesse in ons PMMA vloersysteem? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Omdat iedere ondervloer vraagt om een andere aanpak komen wij graag bij u langs op locatie. Zo kunnen onze specialisten u precies vertellen welke stappen nodig zijn om tot het mooiste eindresultaat te komen. Een afspraak voor locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook