Hygiënische horecavloer pannenkoekenhuis Amersfoort

Bij een pannenkoekenhuis in Amersfoort hebben wij een nieuwe, hygiënische horecavloer gemaakt. Onze horecavloeren van Diamond Flooring voldoen aan de hoge HACCP-eisen. Het is een naadloze, gemakkelijk te onderhouden, vloer. Daarom wordt ze vaak toegepast in de horeca en voedingsverwerkingsindustrie.

PMMA-vloersysteem aanbrengen

Om een sterke, hygiënische horecavloer te realiseren is het belangrijk om tijdens het applicatieproces de ondervloer goed voor te bewerken. Eerst hebben we de vloer geschuurd en vervolgens een hechtprimer aangebracht. Hier overheen is een gietvloer van 3 mm gegoten. De vloer is daarna afgelakt met een topcoating. Twee uur na het aanbrengen van de coating is de vloer alweer volledig belastbaar.

Wat maakt PMMA zo hygiënisch?

Onze PMMA-vloeren danken hun hoge mate van hygiëne aan hun naadloze karakter. Doordat de vloer volledig naadloos is, kan vuil en stof zich nergens gaan ophopen. Ook door de sterke topcoating kunnen zuren, oliën en chemicaliën niet door de toplaag van de vloer dringen. Onze vloeren zijn daarnaast goed bestand tegen zowel warm als koud water. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden en ook erg onderhoudsvriendelijk.

Vraag een offerte aan voor uw hygiënische horecavloer

Heeft u interesse in zo’n hygiënische horecavloer? Of bent u op zoek naar een sterke industrievloer voor uw vleesverwerkingsbedrijf, supermarkt, groothandel of garage? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website. Voor al uw vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch te bereiken. U kunt op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bellen naar: 026-3217336.

Bekijk ook