Horecavloer: hygiënische PMMA-vloer in één dag gerealiseerd

2021-12-08T09:24:33+00:00februari 20th, 2020|Tags: , , , , |

Bent u op zoek naar een horecavloer die aan de hoogste eisen voldoet? Dan is een PMMA-vloer zeker het overwegen waard. Dit vloersysteem is ontzettend hygiënisch, antislip en in slechts één dag te realiseren. Een PMMA-vloer kan over allerlei vloeren worden aangelegd, zelfs over tegels.

Horecavloer over een tegelvloer aanbrengen

Onderstaande horecavloer, bij een Grieks restaurant in Wageningen, hebben wij over een bestaande tegelvloer aangebracht. Het realiseren van een PMMA-vloer gebeurt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit wordt gedaan door middel van schuren. Vervolgens brengen wij een primerlaag aan. Het schuren en de primer samen zorgen voor een goede hechting. Daar bovenop wordt ook nog een schraplaag gesmeerd. Pas dan brengen wij de PMMA-vloer aan.

Na twee uur al beloopbaar

Het grote voordeel van een PMMA-vloer is dat deze vloer twee uur na het aanbrengen alweer beloopbaar is. U ondervindt dus zo weinig mogelijk hinder van de realisatie van uw nieuwe horecavloer. Een PMMA-vloer voldoet daarnaast ook aan de hoogste hygiëne-eisen. Deze vloer is daardoor uitermate geschikt voor keukens en restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor sportscholen of koelcellen. Verder is PMMA super sterk en heeft het een heel hoog antislipgehalte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze horecavloeren? Kom dan eens langs in onze showroom in Duiven. Hier kunt u onze vloeren met eigen ogen bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u verder nog vragen over onze vloeren? Bel dan met één van onze specialisten via telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook