Holle plinten: een strakke afwerking voor PMMA vloeren

2021-05-12T09:57:15+00:00mei 12th, 2021|Tags: , , , , |

Bij een horecazaak in Heerhugowaard hebben wij een nieuwe, HACCP keukenvloer gerealiseerd. De vloer is afgewerkt met zogeheten holle plinten. Dit geeft de vloer een strakke uitstraling en is ook nog eens ontzettend hygiënisch.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Vervolgens plaatsen wij de PMMA-vloer. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Holle plinten plaatsen

Na het realiseren van de nieuwe HACCP vloer hebben we deze afgewerkt met holle plinten. Hierdoor krijgen stof en vuil geen kans om zich op te hopen. PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en is daardoor een zeer geschikt vloersysteem voor de horeca, de voedingsverwerkingsindustrie, sportscholen en magazijnen. Daarnaast is PMMA elastisch, scheur-overbruggend, antislip en bovendien ontzettend snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem aanbrengen en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een vloer die voldoet aan de HACCP eisen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs op locatie om de huidige situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Bekijk ook