PMMA vloer voldoet aan strenge, hoge eisen

In de horeca, voedingsindustrie en garages moet een vloer aan veel – vaak strenge – eisen voldoen. Onze industriële vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) voldoen aan deze hoge eisen. Dit zogeheten PMMA vloersysteem is ontzettend sterk en hygiënisch. En het grootste voordeel van deze vloer? Het kost slechts één dag om dit vloersysteem te realiseren en het is twee uur na het aanbrengen alweer beloopbaar.

Hoge eisen: hygiëne, belastbaarheid

Een PMMA vloer is een ontzettend sterk vloersysteem. Het is sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Bijkomend voordeel is dat PMMA vele malen makkelijker te realiseren is dan beton. Een win-winsituatie dus. Daarnaast is PMMA bestand tegen zeer zware belasting. Machines, auto’s… deze vloer blijft mooi, ook bij intensief gebruik. Ze is daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkels, restaurants en galerijen. Naast dat de hoge belastbaarheid een pluspunt is, is dit vloertype ook super hygiënisch. PMMA is volledig naadloos waardoor vuil en stof zich nergens kunnen gaan ophopen. Ook heeft dit vloertype een hoog antislipgehalte en is ze op vrijwel iedere ondervloer aan te brengen.

Gemaakt in slechts één dag

Mocht u nog twijfelen over de keuze voor een PMMA vloer, bedenk dan dat dit vloersysteem ontzettend snel te realiseren is. In slechts één dag toveren wij uw oude industrievloer om tot een nieuwe, sterke vloer die aan allerlei hoge eisen voldoet. PMMA heeft slechts twee uur nodig om zich volledig te hechten en te drogen en is daarna alweer volop belastbaar. Dit zorgt ervoor dat uw productieproces zo kort mogelijk wordt stilgelegd.

Vraag een offerte op maat aan

Interesse in onze PMMA vloersystemen? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Om u van het juiste advies te voorzien, komt één van onze specialisten op locatie kijken om uw huidige vloer te beoordelen. Onze offertes worden dus helemaal op maat gemaakt en zullen voldoen aan uw wensen en eisen. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook