HACCP vloer aanbrengen viszaak Middelburg

2021-05-18T12:03:28+00:00mei 18th, 2021|Tags: , , , , |

Bij een viszaak in Middelburg hebben wij een nieuwe PMMA vloer gemaakt. Onze PMMA vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP eisen en worden daardoor vaak toegepast bij bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Naast HACCP zijn onze vloeren ook antislip en in één dag te realiseren.

HACCP vloer viszaak

Het aanbrengen van onderstaande HACCP vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij het PMMA vloersysteem gaan plaatsen. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

HACCP richtlijnen

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt, verwerkt of behandelt de verplichting heeft om dit op een veilige, hygiënische manier te doen volgens de HACCP richtlijnen. In artikel 14 van de Warenwet staat het volgende beschreven over vloeroppervlakken in bedrijfsruimten:

  • Het vloeroppervlak moet in goede staat verkeren;
  • Je moet de vloer goed kunnen reinigen;
  • De vloer moet goed te desinfecteren zijn.

Onze PMMA vloeren voldoen aan deze eisen, doordat PMMA naadloos, vloeistofdicht, vlak en slijtvast is. Daarnaast heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte en kunnen wij dit vloersysteem razendsnel plaatsen. In slechts één dag tijd bent u de eigenaar van een gloednieuwe vloer en twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een hygiënische vloer voor uw viszaak, groentewinkel of horecakeuken? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook