HACCP-vloer voor visrestaurant Katwijk

2021-06-02T09:20:45+00:00juni 2nd, 2021|Tags: , , , , |

In de keuken van een visrestaurant in Katwijk hebben wij de vloer volledig gerenoveerd. Er is gekozen voor ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. Niet alleen is deze vloer ontzettend sterk, ook heeft het van nature een hoog antislipgehalte en voldoet het aan de wettelijke HACCP-eisen.

Nieuwe vloer visrestaurant aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande keukenvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer zorgt voor voldoende hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij de PMMA-vloer gaan plaatsen. Het PMMA wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van ons PMMA-vloersysteem

PMMA wordt veel toegepast in horecakeukens, restaurants en de voedselindustrie. Dat is niet verwonderlijk want PMMA heeft van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • PMMA is volledig naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens ophopen en vloeistoffen kunnen niet door de toplaag dringen;
  • Dit vloersysteem is ontzettend hygiënisch en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • PMMA is ijzersterk, zelfs sterker dan beton;
  • Ook is PMMA van nature antislip;
  • De applicatietijd beslaat slechts één dag. Twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is deze ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw visrestaurant, horecakeuken of sanitaire ruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons PMMA-vloersysteem is ontzettend hygiënisch en daardoor een zeer geschikt vloertype. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook