HACCP-vloer viswinkel Amsterdam realiseren

2021-03-25T13:02:54+00:00maart 25th, 2021|Tags: , , , |

Bij een viswinkel in Amsterdam hebben wij een nieuwe, sterke HACCP-vloer gerealiseerd. Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijk HACCP-eisen is daardoor zeer geschikt voor ruimtes waar hygiëne extreem belangrijk is.

Nieuwe vloer viswinkel aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan we de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen we een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Aansluitend worden ook de slechte stukken in de oude vloer gerepareerd. Vervolgens gaan we de nieuwe PMMA-vloer plaatsen. Uiteindelijk wordt de vloer dan nog afgelakt met een beschermende topcoating. Bij onderstaande vloer zijn ook de opstanden mee gestrooid.

HACCP-richtlijnen

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt, verwerkt of behandelt de verplichting om dit op een veilige, hygiënische manier te doen volgens de HACCP-richtlijnen. In artikel 14 van de Warenwet staat het volgende beschreven over vloeroppervlakken in bedrijfsruimten:

  • Het vloeroppervlak moet in goede staat verkeren;
  • Je moet de vloer goed kunnen reinigen;
  • De vloer moet goed te desinfecteren zijn.

Onze PMMA-vloeren voldoen aan deze eisen, doordat PMMA naadloos, vloeistofdicht, vlak en slijtvast is. Daarnaast heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte en kunnen wij dit vloersysteem razendsnel plaatsen. In slechts één dag tijd bent u de eigenaar van een gloednieuwe vloer en twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw viswinkel, horecakeuken, dierenartspraktijk of vleesverwerkingsbedrijf? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag telefonisch te woord om u te voorzien van advies op maat. Onze specialisten zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook