HACCP keukenvloer voor restaurant in ‘s-Gravenpolder

Bij een restaurant in ’s-Gravenpolder hebben wij een nieuwe HACCP keukenvloer gerealiseerd. Onze vloeren zijn zeer geschikt voor horecakeukens door hun hygiënische en naadloze karakter. De nieuwe vloer is over een bestaande tegelvloer gelegd.

HACCP keukenvloer aanbrengen

Onze zogeheten PMMA-vloeren voldoen aan de hoge, strenge HACCP-eisen. Het is daardoor een veelgebruikte vloer in de horeca en voedingsindustrie. Het aanleggen van deze vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer, in dit geval een tegelvloer, uitvoerig geschuurd en indien nodig gestraald. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Soms is het ook nodig om een schraplaag aan te brengen. In het geval van een tegelvloer zorgt de schraplaag ervoor dat de voegen van de tegels niet zichtbaar zijn door de nieuwe vloer heen. Na al dit voorwerk kan de PMMA-vloer gegoten worden. Daarna wordt de vloer ook nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

In de horeca wordt vaak gekozen voor een PMMA-vloersysteem. Dit komt doordat PMMA een aantal zeer voordelige eigenschappen heeft. Zo is PMMA volledig naadloos. Hierdoor kunnen vuil en stof zich nergens ophopen, en ook is de vloer gemakkelijk te reinigen. Daarnaast is PMMA vele malen sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Ook heeft PMMA van zichzelf een hoog antislipgehalte. Echter het belangrijkste voordeel is de applicatiesnelheid. Wij kunnen een vloer met een oppervlakte tot ongeveer 300 m2 in één dag aanleggen. Twee uur na applicatie is de vloer zelfs alweer beloopbaar. Hierdoor komt uw productieproces maar kort stil te liggen.

Vraag een offerte aan voor uw HACCP keukenvloer

Heeft u interesse in onze HACCP keukenvloer? Of bent u benieuwd in hoeverre een PMMA-vloersysteem geschikt is voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen dan bellen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook