HACCP-keukenvloer voor horecazaak in Alkmaar

2020-09-17T11:53:46+00:00september 18th, 2020|Tags: , , , |

In de binnenstad van Alkmaar hebben wij bij verschillende horecagelegenheden een PMMA-vloer aangebracht, zo ook onderstaande keukenvloer. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en worden daarom vaak toegepast in horecakeukens en de voedselverwerkingsindustrie.

HACCP-keukenvloer realiseren

Onderstaande HACCP-keukenvloer is aangebracht in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de huidige ondervloer geschuurd en, indien nodig, gestraald. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze hechtprimer zorgt voor voldoende hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Hierna kunnen we de daadwerkelijke PMMA-vloer gaan instrooien. Onze PMMA-vloeren worden als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Ons PMMA-vloersysteem wordt vaak toegepast in horecagelegenheden. Dit komt doordat PMMA van zichzelf een paar zeer gunstige eigenschappen heeft. Dit vloertype is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijk gestelde HACCP-eisen. Ook is PMMA van nature antislip en is het een ijzersterk vloersysteem. Daarnaast is PMMA ook nog eens super snel te realiseren. In slechts één dag kunnen wij deze vloer bij u maken. Hierdoor komt uw productieproces zo kort mogelijk stil te liggen en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw HACCP-keukenvloer

Indien u op zoek bent naar een snel te realiseren, ijzersterke HACCP-keukenvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs op locatie om te kijken welk vloertype het beste past bij uw situatie en wensen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over alle vloertypes die wij aanbieden.

Bekijk ook