HACCP horecavloer realiseren in Amsterdam

2021-06-01T08:48:55+00:00juni 1st, 2021|Tags: , , , |

Bij een horecazaak in Amsterdam hebben wij een nieuwe PMMA vloer aangebracht. Dit vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en is daardoor een veelgebruikte vloer in horecakeukens, sanitaire ruimtes, sportscholen en magazijnen. Daarnaast is PMMA ook nog eens super snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij ongeveer 400 m2 aanbrengen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

HACCP vloer aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij het PMMA vloersysteem gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt daarna nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een zeer geschikte vloer voor bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Het is volledig naadloos en vloeistofdicht, waardoor stof en vuil geen kans krijgen om zich op te hopen of door de toplaag heen te dringen. Ook is PMMA ontzettend snel te realiseren, ijzersterk en bovendien antislip. Doordat PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen wordt deze vloer veel toegepast in horecakeukens en sanitaire ruimtes.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte HACCP vloer voor uw horecakeuken? Dan is ons PMMA vloersysteem wellicht iets voor u. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook