HACCP brasserievloer realiseren in Heemstede

2021-05-26T08:20:24+00:00mei 26th, 2021|Tags: , , , , |

Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen en wordt daardoor vaak toegepast in de horeca. In Heemstede hebben wij een mooie, nieuwe brasserievloer gerealiseerd. Niet alleen is PMMA ontzettend hygiënisch, ook kan dit vloersysteem over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Onderstaande brasserievloer is over een bestaande tegelvloer gelegd.

Aanbrengen van een PMMA-vloersysteem

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Omdat deze ondergrond uit tegels bestaat, brengen wij hier ook een epoxy schraplaag aan. Vervolgens kunnen wij de PMMA-vloer gaan plaatsen. Als laatste stap wordt het PMMA nog twee keer afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van een HACCP brasserievloer

Bij bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is, speelt de vloer een cruciale rol. Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen is daardoor uitermate geschikt als brasserievloer, horecavloer en keukenvloer. Daarnaast is PMMA antislip, vuil- en waterafstotend, ijzersterk en ontzettend snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem plaatsen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een ijzersterke en super hygiënische brasserievloer of horecavloer? Dan is ons PMMA-vloersysteem zeker iets voor u. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of vul het contactformulier op onze website in. Benieuwd naar de prijs van deze vloer? Vraag dan via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook