Grote vloerrenovatie fabrieksvloer Wassenaar

2021-01-13T09:45:58+00:00januari 6th, 2021|Tags: , , , |

Bij een grote vloerrenovatie in Wassenaar hebben we een fabrieksvloer voorzien van een nieuwe epoxy coatingvloer. Het betreft een full epoxy coating van 500 gr/m2 in de kleur Ral 7047.

Full epoxy coatingvloer aanbrengen

Onderstaande fabrieksvloer bedraagt 2.500 m2. In zes dagen tijd hebben we de oude vloer stapsgewijs gerenoveerd. Allereerst is de ondervloer gestraald en gerepareerd. Vervolgens hebben we een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. Daarna is de vloer gecoat met de full epoxy vloercoating van 500 gr/m2.

Vloercoating is zeer geschikt voor een grote vloerrenovatie

Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Dit vloersysteem is zeer geschikt voor een grote vloerrenovatie. Een coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer, alleen met een veel dunnere laagdikte. Er zijn minder grondstoffen nodig om de vloer te realiseren en daardoor valt de prijs ook lager uit dan bij een gietvloer. Daarnaast is een coatingvloer zeer gemakkelijk te onderhouden. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer te reinigen.

Eerlijk advies van onze specialisten

Bent u op zoek naar een vloer die weinig onderhoud vraagt, aantrekkelijk geprijsd is en geschikt is voor een grote vloerrenovatie? Dan is onze full epoxy coatingvloer wellicht iets voor u. U bent op afspraak welkom in onze showroom in Duiven om onze verschillende vloersystemen te bekijken. Tijdens dit bezoek krijgt u uitgebreide informatie en een eerlijk advies van onze specialisten. Een afspraak maakt u eenvoudig via telefoonnummer 026-3217336, of vul het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u op website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook