Combinatie PU gietvloer en microcement geven prachtige uitstraling!

De bewoners van deze woning in Bennebroek zijn compleet verrast door het prachtige resultaat van deze PU gietvloer en wanden met microcement. Er is een bewuste keuze gemaakt voor een lichtere kleur die prachtig tot haar recht komt. Alvorens met het aanbrengen van de vloer kan worden begonnen dienen kantstroken te worden aangebracht. Vervolgens wordt de ondervloer geschuurd en geëgaliseerd. Daarna brengen onze specialisten de micro-stucvloer aan. Met een een speciale seal wordt de vloer water en vuil afstotend gemaakt.

In de badkamer van de woning wordt eerst een troffelvloer aangebracht. Hieroverheen is de PU gietvloer gekomen. PU gietvloeren zijn vloeistofdicht. De wanden in de badkamer zijn voorzien van een micro-stuc (microcement) op kleur. In dit geval is gekozen voor een NCS kleur S 2055-Y50R. Omdat het hier om een natte ruimte gaat worden de wanden afgelakt met een matte PU lak.

 

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en duurzame gietvloeren aan bedrijven, instellingen en particulieren. Onze ervaren vakmensen gebruiken daarvoor uitsluitend de beste materialen zodat u bent verzekerd van een kwaliteitsvloer waar u jaren plezier van hebt.

Een gietvloer is duurzaam, modern,  hygiënisch, naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld. Bij gietvloeren zijn verschillende laagdiktes mogelijk, gemiddeld heeft een gietvloer een laagdikte van 2-4 mm.

Ook intresse gekregen in deze prachtige producten? Neem contact met ons op voor informatie of vrijblijvende prijsopgave.