Garagevloer autobedrijf Elst realiseren

2020-11-18T11:02:45+00:00november 18th, 2020|Tags: , , |

Bij een autogarage in Elst hebben wij een PMMA-vloersysteem van bijna 500m2 aangebracht. PMMA is uitermate geschikt als garagevloer omdat dit vloersysteem heel erg sterk is. Ook is een PMMA-vloer in slechts één dag te realiseren. Een win-winsituatie dus.

Garagevloer aanbrengen volgens stappenplan

Het realiseren van onderstaande garagevloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst hebben wij de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt aan de hand van schuren en, indien nodig, stralen. Vervolgens is er een hechtprimer aangebracht om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna hebben wij het PMM-vloersysteem gemaakt. Aansluitend is de PMMA-vloer ook nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vloer in slechts één dag realiseren

Ons PMMA-vloersysteem is een veelvoorkomende vloer in autogarages. Dit komt doordat PMMA van nature super sterk is, een hoog antislipgehalte heeft en ook nog eens heel snel te maken is. In slechts één dag kunnen wij een nieuwe vloer realiseren. Hierdoor ondervindt u maar korte tijd hinder van onze werkzaamheden en komt uw productieproces ook maar kort stil te liggen.

Altijd advies op maat

Wilt u weten of ons PMMA-vloersysteem bij uw wensen en eisen past? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Of het nu gaat om een garagevloer, horecavloer of winkelvloer…wij voorzien u altijd van advies op maat. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook