Galerijvloer met flakes Amsterdam

2022-01-12T09:16:52+00:00januari 12th, 2022|Tags: , , , |

Galerijen en balkonvloeren krijgen het vaak zwaar te verduren. De galerij van een appartementencomplex in Amsterdam was dan ook nodig aan een renovatie toe. Er is gekozen voor een coatingvloer in de kleur Ral 7045. De vloer is afgewerkt met decoratieve flakes.

Coatingvloer met flakes

Het aanbrengen van onderstaande galerijvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. In dit geval is de oude galerijvloer stofarm geschuurd met diamant. Vervolgens brengen wij een primer aan. Daarna gaan we de ondervloer coaten. Ditmaal worden er twee lagen coating aangebracht. De eerste laag bevat antislip. In de tweede laag zijn de decoratieve flakes verwerkt.

De voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer is op vele manieren af te werken. Denk hierbij aan hoogglans, zijdeglans of mat. Ook qua kleurgebruik zijn de mogelijkheden eindeloos. De coating kan in vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren geleverd worden. Door de dunne laagdikte is een coatingvloer bovendien een prijstechnisch erg aantrekkelijke vloer. Ook wat betreft onderhoud is een vloercoating een goede keuze. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer goed te reinigen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Met of zonder flakes, met of zonder antislip… er zijn volop mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook