Full epoxy coatingvloer aanbrengen in Harderwijk

2021-08-12T13:49:42+00:00augustus 12th, 2021|Tags: , , |

Bij een bedrijf in Harderwijk hebben we het magazijn voorzien van een nieuwe vloer. De keus is gevallen op onze full epoxy vloercoating in de kleur Ral 7035. Een coatingvloer is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Doordat er minder grondstoffen nodig zijn om deze vloer te maken is het prijstechnisch een zeer aantrekkelijk vloertype.

Full epoxy coatingvloer aanbrengen

Het maken van onderstaande coatingvloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van schuren. Daarna brengen wij een GW primer aan. Vervolgens gaan we de vloer dichtschrappen met een epoxy schraplaag. Als laatste stap brengen wij de full epoxy coating aan. Er is gekozen voor één laag coating in de kleur Ral 7035.

De voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer, maar bestaat uit een veel dunnere laagdikte. Dit brengt een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • Een vloercoating is goedkoper dan een gietvloer omdat er minder grondstoffen nodig zijn;
  • Een coatingvloer kan over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht, dus ook over hout en staal;
  • Dit vloertype is geschikt om in te strooien met decoratieve flakes en is in vrijwel alle Ral-, NCS-, en Sikkens-kleuren leverbaar;
  • Coatingvloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer schoon te houden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een full epoxy coatingvloer voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook