Full epoxy coatingvloer voor modezaak Amsterdam

Tijdens de verbouwing van een herenmodezaak in Amsterdam hebben wij een nieuwe vloer aangelegd. Het gaat hier om een full epoxy coatingvloer. Een coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer. Echter is de laagdikte wel veel dunner.

Full epoxy coatingvloer aanbrengen

Om de vloercoating aan te kunnen brengen is eerst de ondervloer geschuurd. Hier overheen is een epoxy schraplaag en een vochtscherm aangebracht. Door het vochtscherm wordt optrekkend vocht tegengegaan. De vloer is afgelakt met de full epoxy coating. Er is gekozen voor een witte kleur vloer.

Prijstechnisch erg aantrekkelijk

Een full epoxy coatingvloer bestaat uit een dunne laagdikte. Hierdoor wordt de vloer prijstechnisch veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld een gietvloer. Een coatingvloer is toe te passen bij bedrijven waar niet zulke strenge eisen aan de vloer worden gesteld. Net als een gietvloer kan een coatingvloer in bijna alle RAL kleuren worden aangebracht.

Vraag een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een prijstechnisch aantrekkelijke vloer voor uw winkel of bedrijfspand? Dan is een epoxy coatingvloer misschien wel iets voor u. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Vragen? Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar 026-3217336. Onze specialisten staan u graag te woord en geven advies op maat.

Bekijk ook