Full epoxy coating industrievloer Amsterdam

2020-10-20T12:56:05+00:00september 17th, 2020|Tags: , , , |

Een fabrieksvloer in Amsterdam hebben wij gerenoveerd met behulp van een nieuw vloersysteem. Door middel van een full epoxy coating ziet deze industrievloer er weer als nieuw uit. Onze coatingvloeren zijn sterk, hygiënisch en prijstechnisch erg aantrekkelijk.

Aantrekkelijk geprijsde vloer

Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Het is te vergelijken met een gietvloer, alleen met een veel dunnere laagdikte. Hierdoor is het prijstechnisch een aantrekkelijke industrievloer. Als basis voor een coatingvloer wordt epoxy- of polyurethaanhars gebruikt. De vloer is in diverse standaard kleuren leverbaar, maar ook alle RAL-kleuren zijn mogelijk.

Full epoxy coating aanbrengen

Voor de vloer in Amsterdam is gekozen voor een neutrale grijstint. Dit geeft de vloer een moderne, frisse uitstraling. Het aanbrengen van de full epoxy coating verloopt in een aantal stappen. Allereerst wordt de oude vloer mechanisch voorbewerkt door middel van schuren en stralen. Vervolgens wordt er een primer aangebracht. Daarna is de vloer afgelakt met de epoxy rolcoating.

Is een full epoxy coating iets voor u?

Bent u op zoek naar een mooie, aantrekkelijk geprijsde industrievloer die niet aan extreem hoge eisen hoeft te voldoen? Dan is een full epoxy coatingvloer een prima keuze. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een vloer waar wel strenge eisen aan gesteld worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Naast coatingvloeren maken wij ook gietvloeren, PMMA-vloeren en betonvloeren. Voor al uw vragen kunt u terecht bij één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Komt u liever via e-mail met ons in contact? Vul dan hier het contactformulier in.

Bekijk ook