Nieuwe flakes toiletvloer Zetten

2022-09-21T08:30:06+00:00september 21st, 2022|Tags: , , , |

Op een basisschool in Zetten hebben wij een nieuwe flakes toiletvloer gerealiseerd. Dit vloersysteem is erg hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer te reinigen. Het is daardoor een zeer geschikte vloer voor sanitaire ruimtes.

Flakes toiletvloer aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren. Vervolgens brengen we een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij de vloercoating gaan aanbrengen en de flakes instrooien. De gekozen kleur is Ral 7044. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte toiletvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook