Fabrieksvloer: nieuwe epoxy gietvloer Zevenaar

2021-12-08T09:32:33+00:00februari 3rd, 2020|Tags: , , , , |

Bij een installatiebedrijf in Zevenaar hebben wij een nieuwe epoxy gietvloer aangebracht. De gietvloer bedraagt ruim 2.200 m2 en is een uitstekende, duurzame keuze als fabrieksvloer.

Nieuwe fabrieksvloer realiseren

De keuze voor deze nieuwe fabrieksvloer is gevallen op een epoxy gietvloer. Dit vloersysteem passen wij vaak toe in bedrijfshallen, magazijnen en garages. Het is een sterk vloersysteem dat goed bestand is tegen mechanische belasting. Om dit vloersysteem te realiseren is allereerst de ondervloer uitvoerig geschuurd. Vervolgens is er een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. Hier overheen is de epoxy gietvloer gegoten. De vloer kan zowel mat als hoogglans worden afgewerkt.

Duurzame keuze

Een epoxy gietvloer is een duurzame, moderne, sterke, industriële vloer. De vloer is volledig naadloos en vloeistofdicht waardoor ze gemakkelijk is schoon te houden. Een gietvloer kan in veel verschillende kleuren en kleurcombinaties worden samengesteld. Hierdoor is er voor ieder wat wils en is de vloer feilloos aan te passen aan uw wensen en smaak. Onze gietvloeren worden gemaakt van de beste materialen. Daardoor bent u verzekerd van een vloer met hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Interesse?

Bent u op zoek naar een sterke, duurzame fabrieksvloer voor uw bedrijfshal? Dan is een epoxy gietvloer zeker interessant voor u. Onze vloeren voldoen aan de hoogste eisen en worden door onze professionals op een vakkundige manier aangebracht. Voor al uw vragen staan onze specialisten u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Tevens vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook