Fabrieksvloer met antislipsysteem Veenendaal

2021-01-13T09:43:37+00:00januari 13th, 2021|Tags: , , , |

Steeds meer werknemers worden slachtoffer van een arbeidsongeval. Een veilige werksituatie is essentieel om ongevallen te voorkomen. Bij een fabriek in Veenendaal hebben wij een nieuwe industrievloer gerealiseerd met een antislipsysteem. Dit is een veilige fabrieksvloer die niet alleen antislip is, maar ook voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van onze PMMA-vloer met antislipsysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens gaan wij de PMMA-vloer aanbrengen. Aansluitend wordt de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Veilige vloer met antislipsysteem

PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. Het is daardoor een veelvoorkomende vloer in fabrieken, magazijnen, de horeca en in winkelpanden. Daarnaast is PMMA ontzettend snel te realiseren. Wij hebben slechts één werkdag nodig om de vloer te maken en twee uur na applicatie is zij ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de prijs van onze vloeren met antislipsysteem? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kan eenvoudig via onze website. Voor al uw vragen staan onze specialisten u ook graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook