ESD vloer voor grote elektrische autofabrikant Zevenbergen

2023-03-16T11:57:27+00:00maart 16th, 2023|Tags: , , |

Bij een autofabrikant voor elektrische auto’s in Zevenbergen hebben wij een nieuwe ESD vloer (Electro Static Discharge) gerealiseerd. Deze vloer zorgt ervoor dat er geen statische ontlading wordt overgebracht op personen of apparaten. Het is dus een zeer geschikt vloertype voor bedrijven waar veel wordt gewerkt met elektronica.

ESD vloer aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van diamant schuren. Daarna brengen wij een primer aan om een goede hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens primeren wij de vloer met een ESD primer. Als laatste stap wordt de vloer afgelakt met één laag ESD coating in de kleur Ral 7040.

Antistatische vloer

Een ESD bedrijfsvloer wordt ook wel een antistatische vloer genoemd. In een ruimte waar elektronicacomponenten worden geproduceerd, is het heel belangrijk dat er geen statische ontlading vrijkomt. Een ESD vloer voldoet aan deze eis en biedt de beste bescherming tegen statische elektriciteit.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een antistatische ESD bedrijfsvloer? Dan helpen wij u graag verder. Via onze website vraagt u gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toen bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook