ESD coatingvloer distributiecentrum Wijchen

In een distributiecentrum in Wijchen hebben wij een nieuwe ESD coatingvloer gemaakt. De coatingvloer is over een bestaande betonvloer geplaatst. Een coatingvloer is prijstechnisch een aantrekkelijke vloer voor uw bedrijfshal.

ESD coatingvloer stap voor stap

De oude betonvloer in Wijchen zat onder de lijmresten van oude tapijttegels. Om de coatingvloer goed aan te kunnen brengen, is daarom allereerst de betonvloer nat geschuurd met diamant. Vervolgens hebben wij de vloer gepimerd met een GW primer. Hier overheen is dan een laag coating aangebracht. Vervolgens is deze coating weer een keer geprimerd. Ditmaal met een ESD primer. Als laatste stap is de vloer nog afgelakt met een topcoating. Op onderstaande foto ziet u het eindresultaat.

ESD coatingvloer

Verschil tussen een coatingvloer en gietvloer

Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Het is te vergelijken met een gietvloer, alleen zijn gietvloeren veel dikker. Ook zijn er voor gietvloeren meer grondstoffen nodig. Hierdoor zijn gietvloeren vaak duurder dan coatingvloeren. Voor bedrijven waar niet extreem hoge eisen aan de vloer worden gesteld is een coatingvloer daarom een prima, relatief goedkope, optie.

ESD coatingvloer voor een aantrekkelijke prijs

Indien u op zoek bent naar een industrievloer voor een aantrekkelijke prijs, is het overwegen van een ESD coatingvloer zeker de moeite waard. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook